«Διπλό» κορυφής για ΑΟΤ, 1-2 τον Θεσπρωτό

Τη μοναξιά της κορυφής στη Football League απολαμβάνει ο ΑΟ Τρίκαλα, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 επί του μαχητικού Θεσπρωτού. Ο Σταματής άνοιξε το σκορ στο 54’ για τον ΑΟΤ, αλλά ο Κολλάς στο 59’ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παπαγεωργίου στο 77’ πέτυχε το 1-2, δίνοντας τη νίκη στους «κυανέρυθρους».

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα, με τον αγωνιστικό χώρο να βοηθά τους παίκτες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Τα Τρίκαλα είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν για το γκολ, ενώ ο Θεσπρωτός απειλούσε στις αντεπιθέσεις. Στο 4’ ένα καλό σουτ του Τεγούση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 24’ ο Κολλάς ανάγκασε με σουτ τον Γιακουμή να κάνει εξαιρετική απόκρουση. Τα Τρίκαλα πίεσαν με Σταματή και Λώττα, ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν κυρίως με τον Κολλά, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εκατέρωθεν ευκαιρίες και στο 54’ ο Σταματής πέτυχε το 0-1 για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η απάντηση του Θεσπρωτού ήρθε στο 55’, με τον Κολλά να ισοφαρίζει σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και στο 77’ ο Παπαγεωργίου με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-2. Ο Θεσπρωτός δεν είχε δυνάμεις να αντιδράσει, ενώ ο ΑΟΤ πίεσε και για τρίτο γκολ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2
59’ Κολλάς – 54’ Σταματής, 77’ Παπαγεωργίου

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Καρβούνης, Νόνης, Σερβιλάκης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (71’ Κωνσταντίνου), Ραμίρες (79’ Κατσής), Κολλάς, Δημήτρουλας, Ευθυμίου (68’ Μπίκας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (63’ Τσίπρας), Πελάεθ (90’ Πέλκας), Σταματής (80’ Βέρτζος).

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς) Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις