Απαγορεύεται το στραβοπάτημα με Ιωνικό (pregame)

Με «όπλο» την έδρα και έχοντας πίστη για τη νίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο της Νεάπολης τον Ιωνικό με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μην χάσει την επαφή της από τη δυάδα.
Όλοι στην ομάδα έχουν κατανοήσει τη σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα κι αν θέλει ο Ολυμπιακός να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι. Αν συμβεί αυτό, το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου θα πλησιάσει στον έναν πόντο τον Ιωνικό στη βαθμολογία και θα ελπίζει σε στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται ψηλότερα από τους «ερυθρόλευκους» στην κατηγορία. Η Ιεράπετρα παίζει με τη Βέροια στην Κρήτη, ενώ η Καβάλα αγωνίζεται στη Ρόδο με τον Ιάλυσο. Όσον αφορά τα Τρίκαλα πέρασαν με νίκη το Σάββατο από την Ηγουμενίτσα, κερδίζοντας τον Θεσπρωτό με 2-1 και με 19 βαθμούς βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, κοιτάζουν αποκλειστικά το δικό τους παιχνίδι με τον Ιωνικό και πως θα κάμψουν την αντίσταση μιας ομάδας που μετρά τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και η οποία έχει να ηττηθεί από το ματς της 4ης αγωνιστικής από την Καλαμάτα εκτός έδρας με 1-0. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με έξι γκολ παθητικό, από τα οποία τα δύο τέρματα τα δέχθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Διαγόρα στη νίκη που σημείωσε (με ανατροπή) με 3-2.
Να τονίσουμε, πως ο Ιωνικός πρόσφατα, στις 5 Νοεμβρίου, αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι, τη Νίκη, την οποία και νίκησε με 2-1.
Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο ντέρμπι με τη Νίκη. Δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία ο τραυματίας Ιμπάν Ράντι.

Ο Ιωνικός
Από χθες βρίσκεται στον Βόλο η αποστολή του Ιωνικού για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Η 18άδα που επέλεξε ο τεχνικός Δημήτρης Αρναούτης είναι η εξής:
Κουρεπίνης, Τάφας, Ιωάννου, Κρητικός, Καλλέργης, Παπατζίκος, Γκούφας, Κολλαράς, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλογέρης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλής, Φουρλάνος, Μάναλης, Βλαχομήτρος, Μακρίδης.

Διαιτητής ο Γκάμαρης
Τη σημερινή ποδοσφαιρική συνάντηση στο στάδιο της Νεάπολης θα διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών, με πρώτο βοηθό τον Χρήστο Πλάκα από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και δεύτερη βοηθό την Σοφία Αθανασοπούλου από την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας που ανήκει στην ΕΠΣ Τρικάλων και παρατηρητής διαιτησίας ο Κώστας Φλωράκης από την ΕΠΣ Φωκίδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις