Θέλει να “λυγίσει” και τον Διαγόρα στην Αγριά ο Θησέας (pregame)

Το μαγνησιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Θησέα και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου διεξάγεται σήμερα Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο της Αγριάς.
Ο γηπεδούχος Θησέας θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, μετά την ήττα του στο εκτός έδρας ματς με τον Δία Δίου, με την οποία οπισθοχώρησε στην 3η θέση (ισοβαθμεί σε αυτή με τους Α.Ο. Σελλάνων και Ηρακλή Λάρισας και τυπικά είναι πέμπτος).
Επιστρέφει από τιμωρία ο Κοτζαθανάσης, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει ο τραυματίας Ζαχαράκης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νιαώτη.
Για το παιχνίδι υπολογίζονται σίγουρα οι: Κεφαλάς, Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Χατζησταμάτης, Λίτσος, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Λουμάνι, Πέτσης, Ζάχος, Σιώμος, Βλάχος.
Διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη της ίδιας Ένωσης και τον Σπύρο Μούτο της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Παγωνόπουλος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις