“Καίγεται” για τη νίκη με Θησέα ο Διαγόρας (pregame)

Με την «πλάτη στον τοίχο» αγωνίζεται, πλέον, ο Διαγόρας, καθώς κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» για την ομάδα του Στεφανοβικείου. Σήμερα παίζει με τον Θησέα στην Αγριά και στόχος είναι το «τρίποντο», στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να δώσει αξία στο «διπλό» επί της Ποταμιάς, αφού την προηγούμενη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον Διγενή Νεοχωρίου. Έτσι, η ομάδα του Στεφανοβικείου διατηρήθηκε χαμηλά στη βαθμολογία και από τη στιγμή που δεν αξιοποιεί την έδρα οφείλει να πάρει βαθμούς μακριά από αυτήν για να μπορέσει να ανέλθει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καραμανλή, όμως υπολογίζει κανονικά τον Καραμπούζη μετά από αρκετό καιρό. Ο ικανός δεξιός μπακ αποθεραπεύτηκε και θα είναι στην αποστολή.
Διαθέσιμοι είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Δίντσης, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Κ. Καραπλιάγγος, Ντάφος, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Καλύβας, Ζιάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις