Συνέχεια στις επιτυχίες επιδιώκει με Μετέωρα ο Αλμυρός (pregame)

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος σήμερα στις 15.00 αντιμετωπίζει τα Μετέωρα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας για τους «κυανόλευκους» που προέρχονται από την πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας με 3-2, με την οποία βελτίωσαν τη θέση τους, ενώ τονώθηκε και το ηθικό τους. Μάλιστα, η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση
Οι παίκτες του ΓΣΑ θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν και πάλι τον παράγοντα έδρα απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα τους, αλλά θα έχουν τρεις σημαντικές απουσίες. Οι Αναστασίου και Δερμιτζάκης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Επίσης, κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο ο Ζενούνης θα τον αφήσουν εκτός αποστολής. Φυσικά, «νοκ άουτ» εδώ και καιρό είναι και οι Κόκκας, Δημόπουλος.
Ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό ματς είναι οι: Πολυμέρου, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Δημηνάς, Καναβός, Αγιασιώτης, Φούκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Μπέικος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο Ιωάννης Ντελέζος και βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Χρήστο Νάκα. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας, ενώ ο παρατηρητής Χρήστος Καραμπούλας είναι από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις