Την Ολυμπιάδα Υμηττού υποδέχεται ο Βόλος 2004

Για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών, ο Βόλος 2004 αγωνίζεται σήμερα Κυριακή, εντός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3:15 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου.
Το βολιώτικο συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη και θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να αναρριχηθεί στην βαθμολογία του ομίλου. Για το σημερινό παιχνίδι η Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις:
Φέγκερ, Τσιλίκα, Βέτσικα, Καρακάνα, Βαινοπούλου, Κυριάκου, Νικάκη, Ιωακειμίδου, Παπασακελλαρίου, Κέκου, Νεννέ, Ανδρέου, Κομνιώτη, Γκέκα, Νάνου, Κατσιαβρία, Ζαμπάκα και Αλεξάνδρου.
Η αντίπαλη ομάδα της Ολυμπιάδας βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς και προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη με 7-0 επί των Βριλησσίων. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στη Β’ Εθνική και φέτος δείχνει ενισχυμένη.
Διαιτητής του αγώνα είναι θα είναι ο Αδάμος Κουκούλης, με βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Χρήστο Καραγιάννη από την Ε.Π.Σ. Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις