Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Νίκη (pregame)

Το σερί των θετικών αποτελεσμάτων θέλουν να συνεχίσουν στη Νίκη Βόλου, που σήμερα (24/11) στις 15:00, θα αντιμετωπίσουν την Τρίγλια εκτός έδρας. Οι κυανόλευκοι με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και με νέο προπονητή τον Στάικο Βεργέτη, εμφανίζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο και μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, έχουν ανακτήσει την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Για ακόμη μία φορά οι απουσίες θα είναι πολλές καθώς εκτός του τιμωρημένου Σωτήρη Μπαλάφα, ο κ. Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντομίνγκεθ, Καμπαγέρο, Τσιώλη και Καρβούνη. Να σημειώσουμε πως ο Αποστόλης Τσιώλης βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή, χωρίς όμως να τίθεται θέμα συμμετοχής του λόγω ενός τραβήγματος στην προπόνηση της Τετάρτης.

Η 17μελής αποστολή που βρίσκεται στην Τρίγλια αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης. Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Γκαρσία, Καπός, Κρουθ, Ροχάνο, Λίτσιος, Μασκουνιάν.

Τελευταίο ματς για τον Κώστα Γεωργιάδη στην Τρίγλια;

Δημοσιεύματα φέρνουν τον προπονητή της Τρίγλιας στην «πόρτα» της Βέροιας και σύμφωνα μ’ αυτά, το ματς κόντρα στη Νίκη θα είναι το τελευταίο για τον Κώστα Γεωργιάδη στο πάγκο της ομάδας από τη Χαλκιδική.

Η Τρίγλια κάνοντας δύο σημαντικές νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα και κατάφερε να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη νίκησε την Καλαμάτα στην έδρα του και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς. Με τα χρώματα της Τρίγλιας αγωνίζονται τη φετινή περίοδο τρεις παίκτες που την προηγούμενη σεζόν ανήκαν στη Νίκη. Πρόκειται για τους Χρήστο Καρτσαμπά, Λάζαρο Μαντζίρη και Αλέξανδρο Τσεμπερίδη ενώ στην ομάδα της Χαλκιδικής ανήκει και ο Ηλίας Βούρας. Να σημειώσουμε πως ο Τσεμπερίδης χάνει τη φετινή σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Διαιτητές

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους κ.κ. Κοκμοτό και Χατζημανώλη από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μπουτσίκος από την Ένωση Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις