Σ. Παπαδόπουλος: Ο διαιτητής σκεφτόταν το πέναλτι για τον Ιωνικό από την Αθήνα που ερχόταν…

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος λόγος ήταν, ότι ερχόμασταν από μία ήττα από τη Νίκη Βόλου και ξέρετε πως το καλύτερο φάρμακο στο ποδόσφαιρο είναι να επανέλθεις στις επιτυχίες. Ο δεύτερος λόγος ήταν, ότι θέλαμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, εκεί που φτάσαμε με πολύ κόπο. Τρίτος και κυριότερος λόγος, ήταν το ότι παίζαμε με μία ομάδα που είχε τέσσερις σερί νίκες κι αν κερδίζαμε εμείς θα είχαμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια από τότε που ανέλαβα εγώ προπονητής στην ομάδα.

Αγωνιστικά  μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός Βόλου. Απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που προέρχονταν από ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της. Μας ισοφάρισε στο τέλος και αυτό δείχνει ότι δεν παρατάει τα παιχνίδια. Ο διαιτητής δεν μας μέτρησε κανονικό γκολ του Σκοπελίτη, καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος και έδωσε ένα πέναλτι στον Ιωνικό, που έψαχνε να το δώσει από την Αθήνα που ερχόταν. Σκέφτονταν πότε θα γίνει μία φάση για να δώσει το πέναλτι. Αλλά, αφού δίνει πέναλτι, γιατί έρχεται και βγάζει κίτρινη κάρτα σε μένα; Να δικαιολογήσει τι; Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού.

Για τους ποδοσφαιριστές μου τι να πω για αυτά τα πέντε παιχνίδια που είμαστε μαζί, στα οποία έχουμε πάρει 10 πόντους; Τι να πω για τον κόσμο, που είδατε πως πανηγύριζε, λες και πήραμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος ξέρει από ποδόσφαιρο. Τι να πω που όλη τη μέρα έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει. Για τα τηλεφωνήματα που δεχόμασταν και που μας έλεγαν τι πάμε να παίξουμε, αφού έχουμε χάσει.
Με βρίζει όλος ο Βόλος, γιατί ήμουν εγώ αυτός που είπε να μπουν οι φίλαθλοι του Ιωνικού στο γήπεδο. Όλοι όσοι ήρθαν σήμερα στο γήπεδο από τον Ιωνικό έβριζαν τη μάνα μου που έχει πεθάνει. Καλά να πάθω, βέβαια, αλλά και αυτοί δεν θα με κερδίσουν ποτέ…

Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνιστικά, το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι 3-0 για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλα δύο γκολ. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και είδατε όλοι για ποιο λόγο…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις