Έμειναν στο 0-0 Αστέρας και Βόλος

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις και καταρρακτώδη βροχή. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τον Αστέρα να είναι ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά και πάλι οι Αρκάδες είχαν κλασική φάση για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε λογικά το τρίποντο.
Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Χουάν Φεράντο που δεν πίεσε όσο θα έπρεπε μετά την αποβολή του Τασουλή στο 52′.
Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα να πιέζει έχοντας μάλιστα την κατοχή στο πρώτο τέταρτο στο 77%. Ωστόσο, δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη περίπτωση για γκολ.
Στο 19′ ο Χαουρέγκι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσσα.
Ο Ριέρα δοκίμασε το πόδι του στο 27′ αλλά κατέληξε κόρνερ ύστερα από κόντρα.
Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως τη μεγάλη φάση και με 6-0 τελικές για τους Αρκάδες.
Στο δεύτερο 45λεπτο, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που πίεζαν και πάλι για το γκολ.
Η προσπάθεια του Ζοάο στο 49′ πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.
Αλλά πέντε λεπτά μετά η κόκκινη του Τασουλή άλλαξε τις ισορροπίες στο 54′ και ουσιαστικά πάγωσε τον ρυθμό.
Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα οι φάσεις στις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να φανούν απειλητικοί, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ προσεχτικοί και το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
Κίτρινες: 15′ Τασουλής, 42′ Καπίγια, 65′ Σουάρεθ, 66′ Μπόρχα Φερνάντεθ – 65′ Τσοκάνης, 84′ Δημόπουλος, 90′ Φεράρι
Κόκκινη: Τασουλής 57’
Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Ριέρα (60’ Μαρτίνεθ), Σίτο (79’ Μουνάφο), Μπόρχα Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (68’ Μαρκ Φερνάντεθ).
Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Τσίκα,Φερράρι, Ντεντάκης, Μαξ Αουγκούστο, Τσοκάνης, Ζοάο Ραφαέλ (87’ Λύρατζης), Τόρες (90+3’ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ (45+2’ λ.τρ. Τσαούσης), Μάντζης.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις