Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Σαρακηνός, ο οποίος ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αγίας Παρασκευής με 2-1. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη συνεχίζει να έχει το απόλυτο με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο Ρήγας Φεραίος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας της Ακρόπολης με 2-1. Άνετα η Δήμητρα επιβλήθηκε με 5-1 του Αίαντα στη Σούρπη. Αναλυτικά για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ είχαμε:

Σαρακηνός-Αγ. Παρασκευή 2-1
Ο Σαρακηνός έκαμψε την αντίσταση της Αγ. Παρασκευής, νικώντας με 2-1 στο Βασδέκειο. Το σκορ άνοιξε στο 8’ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ο Κώστας Φλίγκος.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και γρήγορα ισοφάρισαν σε 1-1 στο 14ο λεπτό όταν ο Μαυροζούμης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Σαρακηνό πέτυχε ο Ανέστης Μαστακούλης που με φοβερό ανάποδο ψαλίδι στο 63ο λεπτό έγραψε το 2-1. Στο 86’ ο Μαυρίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της Αγ. Παρασκευής.

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος 1-2
Επέστρεψε στις νίκες ο Ρήγας Φεραίος, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 στο Σέσκλο της Ακρόπολης. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Αποστόλης Ιωάννου στο 20’ με σουτ, ύστερα από σουτ του Γκίνη στο δοκάρι και Αχιλλέας Νασιακόπουλος στο 55’. Για τους γηπεδούχους μείωσε το σκορ σε 2-1 ο Σπύρος Κ. Γκάγκας, ενώ στο 31’ ο τερματοφύλακας του Ρήγα Καλαϊτζίδης απέκρουσε πέναλτι του Παγώνη.

Αίας-Δήμητρα 1-5
Η Δήμητρα Ευξεινούπολης έκανε «περίπατο» στη Σούρπη, επικρατώντας του Αίαντα με 5-1. Στο 5’ ο Κλουκουτάρας έκανε το 0-1 με ατομική ενέργεια, ενώ στο 28’ ο Κρανάς με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ των «πρασίνων». Ο Κρανάς έγραψε και το 0-3 με πλασέ στο 55’, ενώ στο 59’ είχαμε τη μείωση του σκορ σε 1-3 με σουτ του Γιάννη Αραπίτσα. Στο 71’ ο Κρανάς, έκανε χατ τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη στο 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 84’ ο Μπιρμπίλης με μακρινό σουτ.

Αγία Άννα- Α.Ε. 2002 0-1
Με το διπλό από το «Olimpico» έφυγε η ΑΕ 2002, επικρατώντας με 1-0 της Αγίας Άννας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Στουμποβίκος στο 89’. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Ζαρίφη, ενώ και οι Σφάκας και Μπασδάνης είδαν τη μπάλα να σταματά σε δοκάρι της εστίας του Μητράκου.

Ιάσων Α.Μ.-Δάφνη 1-3
Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα η Δάφνη, επικρατώντας του Ιάσονα Άλλης Μεριάς με 1-3, στο ντέρμπι των ουραγών της Α’ ΕΠΣΘ. Στο 2’ ο Τσιγαρίδας με πλασέ έγραψε το 0-1. Ο Ιάσων «απάντησε» στο 13’ με τον Άλμπα, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-1. Στο 27’ ο Χρήστος Καρακίτσιος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 90’ .

Πρωτεσίλαος-Πύρασος 2-0
Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 2-0 τον Πύρασο στην έδρα του, καταφέρνοντας παράλληλα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στο 35’ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Βαλωτή, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του σε χέρι του Αποστόλου. Στο 80’ ο Πύρασος έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Δ. Τσάμης αποβλήθηκε από το παιχνίδι, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Το 2-0 έγινε στο 92’ με πλασέ του Βέτσικα.

Σκιάθος-Τοξότης 2-2
Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι της Σκιάθου με τον Τοξότη. Στο 32’ ο Παπουτσής έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μάστορα, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-1. Στο 37’ ο Λευτέρης Δενελάβας με κοντινό πλασέ, σημείωσε το 0-2. Στο 55’ ο Χισάι με κεφαλιά, μείωσε σε 1-2, ύστερα από σέντρα του Νικολαΐδη. Στο 65’ ο Χισάι και πάλι σουτ, έπειτα από μεταβίβαση του Νικολαΐδη ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα, η Σκιάθος θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη στο 85’, αν ο Πρίφτι δεν έστελνε τη μπάλα με σουτ στο δεξί δοκάρι του Μπράνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις