Βεργέτης: «Σημαντικό ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν δεχτήκαμε γκολ»

Όπως το περίμενε ήταν το παιχνίδι απέναντι στην Τρίγλια, δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά τη λήξη του αγώνα. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως για την ομάδα του είναι πολύ σημαντικό ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα καθώς η αμυντική λειτουργία είναι βάση για να προχωρήσει μία ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Ξέραμε εξ αρχής ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα στο γήπεδο. Η Τρίγλια μας έβαλε δύσκολα.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εμείς είχαμε παθητικό ρόλο, γιατί κι εμείς κάναμε τις ευκαιρίες μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να έχει τον ρυθμό που είχε στο πρώτο. Σ’ αυτό βοήθησε και η αλλαγή σχηματισμού που προχωρήσαμε ώστε να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα που είχαμε εντοπίσει στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε αφενός να απομακρύνουμε από την εστία μας τον αντίπαλο, αφετέρου να απειλήσουμε κι εμείς και κάποιες δικές μας φάσεις που δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε.

Κρατώ την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά, νομίζω πως λειτούργησαν πολύ ώριμα μέσα στο γήπεδο, γιατί καμιά φορά μετά από κάποια νίκη, όπως αυτή που πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική, παίρνουν τα μυαλά αέρα αλλά τους είδα πολύ προσγειωμένους και πειθαρχημένους στο πλάνο αγώνα που είχαμε θέσει.

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε «μηδέν» παθητικό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η αμυντική λειτουργία είναι η βάση της λειτουργίας μίας ομάδας. Από αύριο θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι μας.

Να ευχηθώ στην Τρίγλια καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

Για τα επόμενα παιχνίδια και τις αναμενόμενες επιστροφές ποδοσφαιριστών: «Είναι σημαντικός ο κάθε παίκτης κι έχουμε την ατυχία να στερηθούμε αρκετούς ποδοσφαιριστές σημαντικούς για την ομάδα μας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι επιστρέφει ο Μπαλάφας από την τιμωρία του και αύριο θα επανεξεταστούν από τους γιατρούς μας οι τραυματίες για να δούμε αν θα μπορέσουμε να τους έχουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις