Δύσκολη αποστολή με Τότεναμ για Ολυμπιακό

Άλλη μία δύσκολη «αποστολή» έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο Λονδίνο την Τότεναμ, η οποία διανύει τις πρώτες ημέρες της με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο (22:00, Cosmote Sport 2).

Το έργο για τους «ερυθρόλευκους» είναι δύσκολο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι περιμένει να δει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του μετά την γκέλα (1-1) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση τουλάχιστον στο Europa League τη νέα χρονιά, ώστε να παραμείνει στην Ευρώπη και το νέο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Λονδρέζοι διαθέτουν ένα ρόστερ που ξεπερνάει το 1 δις ευρώ και μιλάμε για τεράστια οικονομική διαφορά, όμως στο γήπεδο δεν παίζουν τα μπάτζετ, αλλά όλα εξαρτώνται από την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες και το κοουτσάρισμα του προπονητή.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν εκ νέου με 4-3-3. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ ο Ελ Αραμπί θα επιστρέψει στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπενζιά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Γκερέρο. Εκτός είναι οι Σουντανί και Μπα, οι οποίοι δεν έχουν δικαιώματα συμμετοχής και ο Λοβέρα.

Όσον αφορά τους «σπερς», η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Γκατσανίγκα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Γουίνκς, Ντάιερ, Σον, Άλι, Μόουρα και Κέιν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γκεόργκι Καμπάκοφ από τη Βουλγαρία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, με 4ο τον Ποπόφ και στο VAR τους Ιταλούς Φάμπρι, Μάσα.

Φέτος ο Καμπάκοφ έχει σφυρίξει μόνο το Ρεάλ Μαδρίτης -Κλαμπ Μπριζ 2-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις