Περιμένει τους τραυματίες Γέντρισεκ και Μπαλογιάννη ο Φεράντο

Η αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11, 17.15) στο AEL FC Arena με αντίπαλο τη Λάρισα θα απασχολήσει από σήμερα τους παίκτες του Βόλου, οι οποίοι θα επιδιώξουν να σταθούν όρθιοι σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική, όπως είναι η ΑΕΛ.
Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Έρικ Γέντρισεκ και Κώστας Μπαλογιάννης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο πρώτος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε. Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Χουάν Μουνίθ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ο Ισπανός μέσος είναι πολύτιμο εργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η επιστροφή του δυναμώνει πολύ την ομάδα στο χώρο του κέντρου.
Η ΑΕΛ προέρχεται από ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σ’ ένα ματς που στάθηκε αξιοπρεπώς και διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα από τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το σκορ ήταν ρευστό μέχρι τέλους.
Η Λάρισα, πάντως, στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 0-3 από τη Λαμία, τη στιγμή που προερχόταν από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις