“Συνεχίζουμε, Διαγόρας είμαστε”

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Διαγόρας, καθώς την Κυριακή επικράτησε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω με σκορ 2-0 για την 9η αγωνιστική της Football League, με τους «κυανέρυθρους» της πόλης μας να φτάνουν τους 13 βαθμούς στην συλλογή τους.
Ο «γηραιός» άφησε πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ήταν πιεστικός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με την νίκη να κρίνεται δίκαια.
Πλέον ο Διαγόρας θέλει να συνεχίσει ανάλογα, προσθέτοντας ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, γνωρίζοντας φυσικά ότι η αναμέτρηση θα έχει σημαντικές δυσκολίες.
Στα αγωνιστικά
Χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του «γηραιού», με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους αθλητές του.
Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που έδωσαν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων του «γηραιού» στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».
Να σημειώσουμε ότι την χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ο Φώτης Γεωργίου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι διαθέσιμος ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.
Από εκεί και πέρα, σήμερα οι αθλητές του «γηραιού» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Κ. Στεφανίδης: «Συνεχίζουμε. Διαγόρας είμαστε…».
Με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Διαγόρα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Στεφανίδης, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την νίκη επί του Αιγάλεω.
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια σε όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές για την μεγάλη και δύσκολη νίκη στο Αιγάλεω.
Συγχαρητήρια και στα παιδιά της Θύρας 6. Έκαναν αστυνομία και αντιπάλους να τρίβουν τα μάτια τους από την κόσμια στάση τους και τα αθλητικά συνθήματά τους.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω το ήθος και την φιλοξενία της διοίκησης της αντιπάλου ομάδας. Το έγκλημα της Νίκαιας δεν καταπίνεται και δεν ξεχνιέται.
Συνεχίζουμε, Διαγόρας είμαστε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις