Τιμωρημένος ο Παπαδόπουλος, στον πάγκο ο Καρυπίδης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά το ρεπό της Τρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (1/12) με τον Διαγόρα στη Ρόδο, το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, καθώς ακολουθεί και η αναμέτρηση με το Αιγάλεω.

Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Ιωνικό εντός έδρας, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα πάνε στη Ρόδο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία, γνωρίζοντας πως έχουν δύσκολο έργο, απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, στην οποία προπονητής στη διάρκεια της προετοιμασίας και των πρώτων αγώνων ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο 52χρονος τεχνικός θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην του ομάδας, ωστόσο, δεν θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με τον Ιωνικό από τον διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη. Στον πάγκο θα καθίσει ο Σάββας Καρυπίδης, με τον Παπαδόπουλο να βλέπει το ματς από την κερκίδα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα, καθώς όπως όλα δείχνουν και ο Ιμπάν Ράντι θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις