Διασυλλογικοί Αγώνες BODY CΟΝTACT στην Πορταριά

Διασυλλογικούς Αγώνες BODY CONTACT (5ο Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδος) όλων των κατηγοριών, του Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI (Yπέρτατη-Αλήθεια –Συνεργασία) την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς.
Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 20 Σύλλογοι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing(ΠΟΚ),  από όλη την Ελλάδα με 400 αθλητές και αθλήτριες.Ο νέος αυτός κλάδος άθλησης αρχίζει πλέον να αναπτύσσεται ραγδαία και νέοι συλλόγοι που καλλιεργούν το άθλημα εγγράφονται στην ΠΟΚ για να αποτελέσουν μέλη του.
Την όλη Οργάνωση και επιμέλεια του Πρωταθλήματος ανέλαβαν η εκπαιδευτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Βίκυ Κοσμίδου,ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Κουφογεώργος,η Πρωταθλήτρια του Συλλόγου Κακαζιάννη Καρολίνα,οι εκπαιδευτές Παιτήρης Παναγιώτης,Ποζαπαλίδης Ηρακλής καθώς και ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς  “Ο Μαχητής” Κρίσιλας Ιωάννης, κάτω από την καθοδήγηση του μέλους Διοικούσας επιτροπής του Κλάδου άθλησης Γιώργος Κοσμίδης.
Την  όλη Διαιτησία διεξαγωγής των αγώνων θα αναλάβουν η  Επιτροπή Διαιτησίας του κλάδου άθλησης Body Contact με πιστοποιημένους  έμπειρους διαιτητές.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30 π.μ. ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ..Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
 Συνδιοργάνωτης για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με  τη στήριξη του Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου,ενώ χορηγός των αγώνων  θα είναι ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” κέντρο φυσικής ιατρικής κ’ αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις