Ο Βάτσιος στο ΑΕΛ – Βόλος

Ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής ορίστηκε να διευθύνει το σαββατιάτικο ματς του AEL FC Arena μεταξύ της Λάρισας και του Βόλου.

Α’ βοηθός θα είναι ο Σταύρος Σίπκας από τη Σάμο και Β’ βοηθός ο Άγγελος Ζήρδας από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Περράκης από την Αθήνα ενώ στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ποιος είναι ο Αριστείδης Βάτσιος

O 33χρονος διαιτητής, αστυνομικός στο επάγγελμα, επανήλθε φέτος στους πίνακες της Super League, μετά τον περσινό του υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία.

Τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει τέσσερις αγώνες, δύο πρωταθλήματος και έναν Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, ο Βάτσιος «σφύριξε» τον αγώνα Κυπέλλου Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός 1-3 και για το πρωτάθλημα της S.L.1 τους αγώνες: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-1 και ΟΦΗ – Ξάνθη 2-0.

Την περσινή περίοδο ο έμπειρος ρέφερι «συνάντησε» την ομάδα του Βόλου τρεις φορές. Στις 15/09/18 διεύθυνε τον αγώνα Αντίμαχος κω – Βόλος 0-2 (Κύπελλο Ελλάδος), στις 4/11/18 τον αγώνα Δόξα-Βόλος 0-3 λόγω ένστασης των φιλοξενούμενων (2-1) και στις 31/3/19 Κέρκυρα – Βόλος 1-1.

Την ομάδα της Λάρισας ο κ. Βάτσιος την έχει «σφυρίξει» δύο φορές στα τελευταία χρόνια. Στις 09/12/17 Λάρισα – Ξάνθη 1-0 και για τον θεσμό του Κυπέλλου, στις 14/12/16 Τρίκαλα – Λάρισα 1-0.

Συνολικά ο διαιτητής από τη Δυτική Αττική έχει διευθύνει 32 αγώνες Super League, 46 B’ Εθνικής, 37 για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και 15 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις