Επιστροφή Μπαλάφα – Μέσα και ο Ροχάνο με Καβάλα

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει Καβάλας επανήλθαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου, μετά το ρεπό της Δευτέρας και το χαλαρό πρόγραμμα, για όσους αγωνίστηκαν στην Τρίγλια, στην προπόνηση της Τρίτης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμπαγέρο, Ντομίνγεθ, Τσιώλης και Ιορδανίδης. Για τη συμμετοχή του Γιώργου Ιορδανίδη στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στην Καβάλα δεν τίθεται θέμα ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Καμπαγέρο και Τσιώλης. Απίθανη θεωρείται η παρουσία του Τζόρνταν Ντομίνγκεθ στην αποστολή του Σαββάτου καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στα πλευρά από το ματς της Ρόδου με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Η επιστροφή του Σωτήρη Μπαλάφα δίνει επιπλέον επιλογές στον Στάικο Βεργέτη, τόσο στον άξονα όσο και στον χώρο του κέντρου της άμυνας.

Όσον αφορά τον Αντόνιο Ροχάνο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο προσανατολισμός των ανθρώπων της Νίκης και κυρίως του προπονητή, είναι ο ποδοσφαιριστής να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, στο εκτός έδρα ματς με τη Βέροια.

Συνεργασία με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό και Τραυματιολόγο Γρηγόρη Μανούδη

Η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον ορθοπεδικό χειρουργό, Γρηγόρη Μανούδη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό και Τραυματιολόγο Γρηγόριο Μανούδη.

Ο Δρ. Γρηγόρης Μανούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Βόλο κι είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Παράλληλα, έχει σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές, φοιτώντας στα καλύτερα διεθνή πανεπιστήμια, όσον αφορά την ειδικότητά του, σε ΗΠΑ, Ελβετία, Καναδά και Γερμανία.

Το επιστημονικό του έργο είναι πλούσιο, καθώς έχει δημοσιεύσει δέκα εργασίες σε έγκυρα διεθνή περιοδικά που περιλαμβάνονται στο Medline. Έχει παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχει δώσει αρκετές διαλέξεις, συμβάλλοντας στην οργάνωση πολλών συνεδρίων και σεμιναρίων. Έχει επίσης συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε αρκετά σεμινάρια και έχει ανακοινώσει επιστημονικές εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή ορθοπαιδικά συνέδρια.

Ευχόμαστε στον κ. Μανούδη καλή επιτυχία στη νέα του επαγγελματική προοπτική, δίπλα στην ομάδα μας!

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις