Αποχωρεί από τον Ιάλυσο ο Τριποτσέρης

Χωρίς τον Θοδωρή Τριποτσέρη θα πορευτεί στην συνέχεια της Football League ο «τοξοβόλους» για οικογενειακούς λόγους.

Ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία τους και από ημέρα σε ημέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί το… διαζύγιο.

Από εκεί και πέρα, αθλητική ιστοσελίδα έγραψε ότι ο Τριποτσέρης ζήτησε να αποχωρήσει για οικονομικούς λόγους, καθώς ήταν απλήρωτος.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και ο μανατζέρ του, με ανακοίνωση σε αθλητική ιστοσελίδα διέψευσαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διάψευση από Λευτέρη Ήμελλου και Θοδωρή Τριποτσέρη

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά δημοσίευμα άλλης ιστοσελίδας ότι η αποχώρηση του Θοδωρή Τριποτσέρη από τον ΓΑΣ Ιάλυσος γίνεται για οικονομικούς λόγους, όπως ψευδώς υποστηρίζει κάτω από την ανωνυμία του ο συντάκτης του άρθρου. Τόσο εγώ ως εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή όσο και ο ίδιος ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του ΓΑΣ Ιάλυσος, Μιχάλης Χατζηνικήτας μας έχει εξοφλήσει και το μήνα Νοέμβριο και το κακόβουλο άρθρο ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας του κρυπτόμενου και ανώνυμου αρθρογράφου. Οι λόγοι της αποχώρησης είναι καθαρά οικογενειακοί και ό,τι άλλο λέγεται είναι ψευδές.

Ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Τριποτσέρης και ο ατζέντης του Λευτέρης Ήμελλος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται κι άλλος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε στην θερινή μετεγγραφική περίοδο από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις