Τρεις έξοδοι σε μία εβδομάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με Διαγόρα και Αιγάλεω, καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς από την κορυφή, την οποία κατέχουν τα Τρίκαλα και τέσσερις από τον δεύτερο της κατάταξης Ιωνικό.
Γίνεται αντιληπτό, πως για να μην μείνει πίσω η ομάδα στη βαθμολογία και να διατηρηθεί κοντά στις ομάδες της κορυφής, θα πρέπει να αποσπάσει θετικά αποτελέσματα στα δύο προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Ρόδου.
Να τονίσουμε, πως μεταξύ των δύο παραπάνω παιχνίδια πρωταθλήματος, μεσολαβεί και η ρεβάνς με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη για το Κύπελλο Ελλάδος. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 4/12 στις 17.15, με τον Πανιώνιο να έχει ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, όταν και είχε επικρατήσει με 3-0 του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ. Όπως είναι λογικό και για να μην επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές, λόγω των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών σε διάστημα μιας εβδομάδας, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς παίκτες στο ματς με τον Πανιώνιο.
Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην του ομάδας, από την οποία αποχώρησε μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα. Ο Διαγόρας είχε ηττηθεί με 2-1 σ’ εκείνο το ματς, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, πως διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης (ο ρέφερι του αγώνα με τον Ιωνικό), ο οποίος είχε «σφυρίξει» πέναλτι εις βάρος του Διαγόρα, με το οποίο τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση από τον Παντελή Ριζογιάννη, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, παρά την ισοπαλία, πολύ καλά στοιχεία, ως ομάδα κι αν οι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση, μπορούν να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις