Έτοιμος ο Μπαλογιάννης, περιμένει Γέντρισεκ ο Φεράντο

Το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ στη Λάρισα απασχολεί τον Βόλο, με τους παίκτες του Χουάν Φεράντο να επιδιώκουν να μείνουν «όρθιοι» σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, η οποία ωστόσο, μετρά δύο σερί ήττες από Λαμία εντός και ΠΑΟΚ εκτός έδρας.
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη στο ματς με τον Αστέρα, γνωρίζουν, πάντως, πως το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, κόντρα σε μια ομάδα που στο γήπεδό τους παρουσιάζεται ισχυρή και η οποία διαθέτει ορισμένους πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ επιστρέφει ο Χουάν Μουνίθ, ο οποίος δεν έπαιξε στην Τρίπολη, καθώς ήταν τιμωρημένος. Ο Ισπανός μέσος αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα στο χώρο του κέντρου και η επιστροφή του δυναμώνει σημαντικά τους «κυανέρυθρους». Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα τεθεί στη διάθεση του Χουάν Φεράντο ο Έρικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα και αποχώρησε από το γήπεδο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Όσον αφορά τον Κώστα Μπαλογιάννη, ο οποίος είχε ένα αιμάτωμα από το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με τη Σκωτία, θα δώσει κανονικά το «παρών» με την ΑΕΛ, καθώς αποθεραπεύτηκε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις