Νιάρος: «Νίκη σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε την άνοδο»

Ο έμπειρος αριστερός μπακ του ΑΟ Τρίκαλα, Χρήστος Νιάρος μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του, αλλά και για την στήριξη των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ξεκινήσει καλά, είμαστε στην 1η θέση αλλά δεν εφησυχάζουμε. Βλέπουμε με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο και παλεύουμε για τα νίκη σε κάθε αγώνα, αφού γνωρίζουμε ότι έτσι θα υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου που έχουμε βάλει».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ιεράπετρα τόνισε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που έχει βαθμό δυσκολίας. Άλλωστε μέχρι τώρα οι 9 αγωνιστικές έχουν δείξει ότι κάθε αγώνας μπορεί να είναι και ντέρμπι. Εμείς και με τον αντίπαλο του Σαββάτου θα παίξουμε με την ίδια λογική, με σοβαρότητα και προσπάθεια για τη νίκη. Άλλωστε έχει φανεί από τη μέχρι τώρα δράση ότι δεν μπορεί να υποτιμηθεί κανένα παιχνίδι από κανέναν».

Ενώ κατέληξε για την παρουσία των φιλάθλων: «Νομίζω ότι είναι στο δικό μας χέρι αγωνιστική με αγωνιστική να αυξάνουμε την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Όταν αποδίδεις καλά και φέρνεις αποτελέσματα ο κόσμος στηρίζει και ήδη αυτό φαίνεται. Έτσι είμαι αισιόδοξος ότι το Σάββατο θα ζήσουμε πολύ ωραίες εικόνες στο δημοτικό στάδιο με την παρουσία και την στήριξη των φιλάθλων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις