Μπέος: Τραγέλαφος η απόφαση

Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague τιμώρησε* τον Αχιλλέα Μπέο, με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ καθώς στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο κατέβηκε στα αποδυτήρια χωρίς να είναι διαπιστευμένος.

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε:

“Θύμα μιας ακόμη αδικίας, αυτή τη φορά από ένα Πρωτοδίκη – μέλος της Α΄βαθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League, ονόματι Χριστόφορο Μάρκου, με μια τραγελαφική απόφαση για την οποία δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Μου επέβαλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ (αλήθεια από πού θα βρουν να την εισπράξουν;) και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα γιατί υπέπεσα στο… καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ατόπημα, πηγαίνοντας είκοσι λεπτά μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια για να παραλάβω τον μικρό μου γιο, και να στείλω χαιρετίσματα, μέσω του διαιτητή, στον πατέρα του!!!

Προφανής η εμπάθεια και η σκοπιμότητα της απόφασης, ίσως μέσω αυτής ο κ. Χριστόφορος να προσβλέπει ότι κάποτε θα ξεκολλήσει από τον βαθμό του Πρωτοδίκη. Γιατί ο συγκεκριμένος χωρίς καν να λάβει υπόψη του την αρχή της αναλογικότητας επέβαλε μια τέτοια ποινή σε ένα απλό πολίτη και όχι σε κάποιον παράγοντα ομάδας.

Με ποιο δικαίωμα αλήθεια, αφού δεν προβλέπεται από καμιά διάταξη, καμιάς πειθαρχικής διαδικασίας;

Και με ποια ελπίδα, αν όχι της ανέλιξής του μέσω μιας τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου;

Το θέμα είναι οι αρμόδιοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνουν και σε τι ελπίζουν. Πραγματικός τραγέλαφος…”

*Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

ΣΤ/ Α. Μπέος (Δήμαρχος Βόλου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθατε εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών, αν και τούτο απαγορεύεται»: Επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις