Με ΑΟ Σκοπέλου το Σάββατο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β.

Πρεμιέρα εντός έδρας κάνει το Σάββατο για το τοπικό γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ, στο οποίο συμμετέχει στον 3ο όμιλο, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 19.30 μμ. και είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Μετά το ρεπό που είχε, με βάση το πρόγραμμα την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο την αξιόμαχη ομάδα της Σκοπέλου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα με ανανεωμένη ομάδα και τις οδηγίες της προπονήτριας Ασημίνας Σταυρακοπούλου. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν, εκτός του Ολυμπιακού και οι ομάδες του Γ.Σ. Βόλου, του Γ.Σ Αλμυρού, του Ελευθεριακού και του Α.Ο. Σκοπέλου.
Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι το εξής: Ασημίνα Σταυρακοπούλου (προπονήτρια), Κατερίνα Ρακοβίτη, Σοφία Πάτση, Ελενη Μιχαηλίδου, Ελισάβετ Ιακειμίδου (ακραίες), Ειρήν Γκισγκίνη, Σταματία-Άννα Γερογιάννη, Άννα Ντούγκα (Κεντρικές), Βασιλεία Μάντσιου, Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, Δήμητρα Παλαντζιάν (διαγώνιες), Βασιλική Καζοπίδου, Άρτεμις-Ειρήνη Αλεξίου (πασαδόροι), Χρυσούλα Μαργαρίτη, Θεοδώρα Γώγου, Σοφία Κατσικογιάννη (λίμπερο). Έφορος του τμήματος: Δημήτρης Μουρτζίνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις