Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει στη Ρόδο ο Ολυμπιακός Β.

Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από την προπόνηση της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, μαζί και ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε από το παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Έτσι, ο Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (και τον Θανάση Δεινόπαπα) και καλείται να επιλέξει τους παίκτες εκείνους που θεωρεί πως βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και βάσει του πλάνου που σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι».
Όλη η ομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα επιδιώξει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Ρόδο, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς ακολουθεί αυτό με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
Να τονίσουμε, πάντως, πως μεταξύ των δύο εκτός έδρας παιχνιδιών για το πρωτάθλημα, υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος στη Ν. Σμύρνη. Βάσει προγράμματος, το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 4/12 και θα αρχίσει στις 17.15.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις