Αλλαγές μεσοεπιθετικά θα έχει ο Βόλος κόντρα στην ΑΕΛ

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17.15 στο AEL FC Arena. Οι «κυανέρυθροι» στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνουν εκτός έδρας θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ.
Ο Χουάν Φεράντο έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο ο Βόλος θα έχει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0). Συγκεκριμένα, επιστρέφει από τιμωρία ο Χουάν Μουνίθ, με τον Ισπανό μέσο να παίρνει και πάλι θέση στην ενδεκάδα. Πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα για τον Βόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Μουνίθ κάνει σημαντική δουλειά, εκτελεί τις περισσότερες στατικές φάσεις, πάτα περιοχή και βοηθά γενικά στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας. Η απουσία του στο ματς με τον Αστέρα ήταν αισθητή. Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμος είναι και πάλι ο Κώστας Μπαλογιάννης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Σκωτία, που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τον Αστέρα. Αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον Χουάν Φεράντο.
Όσον αφορά τον Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης και αποχώρησε από το γήπεδο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Σήμερα, μετά την προπόνηση, ο Φεράντο θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και θα γίνει γνωστό, αν ο Σλοβάκος επιθετικός θα βρίσκεται μεταξύ των παικτών που θα ταξιδέψουν στη Λάρισα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.
Αλλαγές, πάντως, στην ενδεκάδα αναμένονται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, καθώς στην άμυνα η τεχνική ηγεσία δεν σκοπεύει να αλλάζει την αμυντική τετράδα, στην οποία θα αγωνιστούν οι Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος και Φεράρι, ενώ ο Μελίσσας, όπως όλα δείχνουν, θα υπερασπιστεί για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι την εστία των «κυανέρυθρων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις