Αποχή από τους ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού

Μεγάλη αναταραχή ξέσπασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Η διοίκηση, μη έχοντας βοήθεια από πουθενά, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές με τους τελευταίους να αρνούνται να λάβουν μέρος στη χθεσινή προπόνηση, η οποία ματαιώθηκε.
Οι «κυανόλευκοι» την Κυριακή πρέπει να μεταβούν στην Πιερία για να αναμετρηθούν με τον Δία Δίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Όμως αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα κατέβουν να αγωνιστούν ή με ποια σύνθεση θα γίνει αυτό. Η απόφαση θα παρθεί σήμερα.
Θυμίζουμε ότι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση στον Γ.Σ. Αλμυρού και εκεί επιβεβαιώθηκε η αδιαφορία του κόσμου για την ομάδα, αφού το «παρών» έδωσαν μόνο ο δήμαρχος Β. Χατζηκυριάκος, 12 μέλη του συλλόγου και τρεις φίλοι. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τονίστηκε ότι δεν βγαίνουν τα οικονομικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει από πουθενά βοήθεια. Χαρακτηριστικά ειπώθηκε ότι στο τελευταίο ματς έδρας κόπηκαν μόλις 23 εισιτήρια.
Προχθές Τετάρτη ζητήθηκε από τους ποδοσφαιριστές να παίξουν κανονικά στους αγώνες μέχρι τα Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα όποιοι επιθυμούν να μείνουν ελεύθεροι, ώστε η ομάδα να συνεχίσει μόνο με νεαρά παιδιά από την περιοχή. Η πρόταση αυτή δεν… ενθουσίασε τους παίκτες που χθες αρνήθηκαν να προπονηθούν.
Σε απόγνωση βρίσκεται και ο προπονητής Στέλιος Αρσένος, αφού αρκετοί παίκτες ήρθαν το καλοκαίρι στον ΓΣΑ λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπό του, οπότε είναι λογικό να αισθάνεται εκτεθειμένος απέναντι σε αυτούς. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα συναντηθούν ξανά για να αποφασίσουν αν την Κυριακή θα αγωνιστούν απέναντι στον Δία.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις