Βεργέτης: Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς

Την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών κόντρα στην Καβάλα επισήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο Στάικος Βεργέτης. Ο Αρκάς προπονητής τόνισε πως στον πάγκο θα βρίσκονται παίκτες με “προβληματάκια” που αν χρειαστεί θα κληθούν να χρησιμοποιηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, από άποψης συγκομιδής βαθμών, που τους έχουμε ανάγκη. Έχουμε δει κι αναλύσει τον αντίπαλο, τον έχουμε παρουσιάσει στους παίκτες μας, ώστε να ξέρουν τι θα τους περιμένει.

Έχουμε προετοιμαστεί, με τις διαθέσιμες λύσεις που έχουμε στα χέρια μας, όσο καλύτερα γίνεται, γι’ αυτό το ματς και με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα και θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός 18αδας θα είναι σίγουρα οι Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ. Από ‘κει κι έπειτα, θα έχουμε κάποια παιδιά στον πάγκο με θέματα, με προβληματάκια, όπως ο Παγώνης, ο Τσιώλης, ο Βοσνιάδης και ο Ιορδανίδης. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες το απαιτεί η σημαντικότητα του αγώνα να είναι στον πάγκο, να έρθουν μαζί μας και να σφίξουν τα δόντια και να βοηθήσουν, αν χρειαστεί. Μακάρι να μη χρειαστεί να το ρισκάρω”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις