Ηλιόπουλος: Πιστεύω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Καλαμάτα

Στη ραδιοφωνική εκπομπή ¨Στο Ρυθμό των Σπορ¨ που εκπέμπει καθημερινά  στον FOCUS radio 99.6 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας, Κώστας Ηλιόπουλος.

Ο Μεσσήνιος άσος ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου. Έρχομαι στην ομάδα της πόλης μου, που με έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και έχω περάσει όμορφες στιγμές μαζί της. Καταλυτικός παράγοντας για να γυρίσω στην Καλαμάτα ήταν ο τρόπος που με προσέγγισε ο Πρόεδρος της ομάδας ο κ. Πρασσάς, καθώς και το πλάνο που υπάρχει στο σύλλογο. Ρώτησα βέβαια και έμαθα για τον επαγγελματισμό που κυριαρχεί στη φετινή Καλαμάτα και πως όλα λειτουργούν σε επίπεδο Super League».
Στη συνέχεια της κουβέντας επεσήμανε ότι: «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, το μόνο πλάνο που έχει η ομάδα είναι η άνοδος, αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι να δουλεύουμε σκληρά και να δίνουμε το εκατό τις εκατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί όταν σου παρέχει η διοίκηση όλα τα απαραίτητα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να κατακτήσεις αυτή την άνοδο».
Ενώ κλείνοντας την συζήτηση τόνισε προς το φίλαθλο κόσμο της Μαύρης Θύελλας πως: «Το μόνο που θέλω να πω στους φιλάθλους της Καλαμάτας είναι ότι θα προσπαθήσουμε και νομίζω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα το δουν αυτό στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα δίνουμε το εκατό τις εκατό του εαυτού μας και θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω πως στο τέλος θα το κατακτήσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις