Νίκη Β.: Χρέος να προφυλάξουμε την ομάδα μας…

Ανακοίνωση αναφορικά με τη διαιτησία του κ. Μπαλκίζα στον αγώνα μπάσκετ Ανάληψη-Νίκη εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ των “κυανολεύκων”. Σ’ αυτή αναφέρει τα εξής: “Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα ήθελε να μοιραστεί με το Βολιώτικο φίλαθλο κοινό τη σημερινή της εμπειρία. Σήμερα (χθες) γίναμε μάρτυρες μίας παγκόσμιας πρωτοτυπίας, όσον αφορά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, με…

…πρωταγωνιστή τον κύριο Μπαλκίζα. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής απέβαλε τον καλαθοσφαιριστή μας, Καραγιώργο, ΣΤΟ 3ο ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, δίχως να διαμαρτυρηθεί έντονα προς το πρόσωπό του, αλλά εκφράζοντας με ήπιο τρόπο την αγανάκτησή του για μια ανεπιτυχή επιθετική ενέργεια, προς τον πάγκο της δικής μας ομάδας !!
Και, μάλιστα, ο αδέκαστος κύριος Μπαλκίζας, στη συνέχεια, έγραψε ψευδή στοιχεία στο φύλλο αγώνα, για να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, ολοκληρώνοντας το έργο του, με τον πιο ορθό και αντικειμενικό τρόπο. Τα λάθη δεν διορθώνονται με λάθη κατά την γνώμη μας .
Ρόλος μας, σαφώς, δεν είναι η κριτική προς του διαιτητές , ούτε έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με τις αποφάσεις τους. Θεωρούμε χρέος μας, όμως, να προφυλάξουμε την ομάδα μας από επινοήσεις και εμμονές ορισμένων ανθρώπων που βρίσκονται, αναπόφευκτα, στον δρόμο της ιστορικότερης ομάδας του νομού Μαγνησίας . Να είναι σίγουροι πως τέτοια γεγονότα μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας …”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις