Απελπιστική η κατάσταση στον Γ.Σ. Αλμυρού

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού. Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, μη έχοντας βοήθεια από πουθενά, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους αμειβόμενους παίκτες και αυτοί ξεκίνησαν να απέχουν από τις προπονήσεις.
Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν σε αυτό το σημείο λόγω και της αδιαφορίας του κόσμου, παρότι αγωνίζονται σε Εθνική κατηγορία. Μετά και τη Γενική Συνέλευση της Τρίτης, όπου αυτή η αδιαφορία επιβεβαιώθηκε με την πολύ μικρή παρουσία μελών, ζητήθηκε την επόμενη ημέρα από τους ποδοσφαιριστές να παίξουν κανονικά στους αγώνες μέχρι τα Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα όποιοι επιθυμούν να μείνουν ελεύθεροι, ώστε η ομάδα να συνεχίσει μόνο με νεαρά παιδιά από την περιοχή.
Όμως οι παίκτες που ήλθαν το καλοκαίρι στον ΓΣΑ έχοντας κάνει κάποια οικονομική συμφωνία με την διοίκηση δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν την αποχή, ενώ ορισμένοι εξ αυτών ήδη σκέφτονται τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.
Σε απόγνωση βρίσκεται και ο προπονητής Στέλιος Αρσένος, αφού αρκετοί παίκτες ήρθαν το καλοκαίρι στον ΓΣΑ λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπό του, οπότε είναι λογικό να αισθάνεται εκτεθειμένος απέναντι σε αυτούς.
Εκτός απροόπτου ο Γυμναστικός θα μεταβεί αύριο στην Πιερία για την αναμέτρηση με τον Δία Δίου έχοντας στην αποστολή ως επί το πλείστον νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα προσπαθήσουν μεν για το καλύτερο, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει αν η ομάδα δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα της Γ’ Εθνικής.
Πηγή: Εφημερίδα «Θεσσαλία»