“Μονομαχία” ισόβαθμων στη Ρόδο

Για τη Ρόδο ταξίδεψε σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (1/12, 15.00) με τον Διαγόρα, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από δύο παιχνίδια, όπου ο απολογισμός τους ήταν μία ήττα (από τη Νίκη) και μία ισοπαλία με τον Ιωνικό.
Όλη την εβδομάδα ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, προκειμένου να μείνει «όρθια» σε μια δύσκολη έδρα, καθώς ο Διαγόρας είναι από τις αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, είναι ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό (οι δύο ομάδες έχουν από 13 βαθμούς) και στόχο έχει, όπως και οι «ερυθρόλευκοι» τη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.
Θυμίζουμε, πως ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Διαγόρα, από τη θητεία του φέτος (έστω και σύντομη) στην ομάδα της Ρόδου, δεν θα καθίσει στον πάγκο, καθώς είναι τιμωρημένος. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο άμεσος συνεργάτης του, Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον 52χρονο τεχνικό, ο οποίος θα κάθεται στην κερκίδα.
Το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και η οποία σκοράρει. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Διαγόρας κατέχει την καλύτερη επίθεση στη Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 13 γκολ. Πρώτος σκόρερ είναι ο Λόρι Κέρι με τέσσερα γκολ, ενώ από τρία τέρματα έχουν πετύχει οι Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Φώτης Γεωργίου. Ο τελευταίος αποθεραπεύτηκε και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως, σκοράρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, καθώς έχουν πετύχει τέρμα στα οκτώ από τα δέκα παιχνίδια που έχουν δώσει. Συγκεκριμένα, στις αναμετρήσεις με Βέροια (εντός) και Νίκη (εκτός έδρας) δεν μπόρεσαν να σημειώσουν γκολ και γνώρισαν την ήττα.
Το γεγονός, ωστόσο, ότι μόνο σε ένα ματς ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ, σ’ αυτό με τον Ιάλυσο, θα πρέπει να προβληματίσει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι οφείλουν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, τους παίκτες του Διαγόρα.
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις