“Ματσάρες” σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ

«Καυτό» προμηνύεται το Σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λιγκ, όπου αύριο ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον και στο σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Πρώτα από όλα η ΑΕΛ υποδέχεται τον Βόλο στο «AEL FC Arena», με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες να είναι μόλις δύο βαθμοί, με φόντο τα πλέι οφ στο φινάλε της σεζόν.

Το επόμενο παιχνίδι της ημέρας είναι «ζωής και θανάτου», αφού ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην «ουρά» της βαθμολογίας. Στόχος και των δύο είναι να αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν νίκες που θα τους φανούν χρήσιμες στα πλέι άουτ που θα διεξαχθούν στο τέλος της χρονιάς.

Τέλος, το παιχνίδι που έχει φυσικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η «δοκιμασία» της ΑΕΚ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Η «Ένωση» προέρχεται από ένα σερί από αρνητικά αποτελέσματα, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας έχει ανοίξει η κουβέντα για την αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί μετρούν τέσσερις ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουν το «τρίποντο» μετά τις 26 Οκτωβρίου (όταν είχαν επικρατήσει με 2-0 της Ξάνθης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
Σάββατο 30/11
17.15 ΑΕΛ-Βόλος
17.15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός
19.30 ΟΦΗ-ΑΕΚ
Κυριακή 1/12
15.00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ.
17.15 Ξάνθη-Ατρόμητος
17.15 Άρης-Λαμία
19.30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις