Με τέτοια εμφάνιση δεν πας πουθενά…

Απογοήτευσε και προβλημάτισε ο Ολυμπιακός Βόλου με την εμφάνισή του στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Δεν ήταν μόνο η ήττα με 1-0, αλλά κυρίως η κακή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων». Έδειξαν τρομερές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές και σε καμία περίπτωση αυτή η ομάδα δεν έπεισε με την παρουσία της πως μπορεί…

…να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League.
Οι ξένοι του Ολυμπιακού (Φερνάντες, Μοράν, Ντεπέτρις, αλλά και ο Γουόρντεν που πέρασε ως αλλαγή) όχι μόνο δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ κατώτεροι του αναμενομένου. Ιδιαίτερα ο Μοράν δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Απλή αναφορά το όνομά του στο φύλλο αγώνα. Ο Ντεπέτρις ήταν έξω από τα νερά του, παίζοντας κατ’ ανάγκην ως σέντερ φορ, ο Φερνάντες σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο ηγέτης που περιμένουν όλοι στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γουόρντεν είναι ακόμη πίσω αγωνιστικά κι αυτό φάνηκε στα τελευταία 20 λεπτά που αγωνίστηκε, όπου ναι μεν είχε διάθεση, αλλά μέχρι εκεί.
Χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός, δίχως να μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, μοιραία δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ στην επίθεση, πλην ελάχιστων φάσεων, απέναντι σε μια ομάδα που όταν βρήκε την ευκαιρία σκόραρε και στη συνέχεια κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη.
Στη φάση του γκολ του Κρολ στο 54′ η άμυνα του Ολυμπιακού πιάστηκε… αδιάβαστη. Δεν επιτρέπεται να μένει μόνος ελεύθερος ο φορ της αντίπαλης ομάδας (η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ), όταν η σέντρα από τον Ορφανίδη έγινε σε οργανωμένη άμυνα. Οι Αρβανίτης, Καραμανλής έχασαν τον Κρολ, ενώ και ο Στρατηλάτης όφειλε να βγει από το τέρμα, καθώς η φάση έγινε μέσα στη μικρή περιοχή.
Το χειρότερο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντέδρασαν μετά το 1-0, το οποίο ήρθε για τη Ζάκυνθο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαν μπροστά τους σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο, όμως δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες και οργανωτικά είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Έδειξαν μεγάλες αδυναμίες και σε καμία περίπτωση αυτή η ομάδα, όπως παρουσιάστηκε τουλάχιστον στο χθεσινό παιχνίδι, δεν είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει.
Κι αν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός μείνει πίσω στη βαθμολογία, θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψει η ομάδα στη συνέχεια…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις