Μόνο νίκη θέλει ο Διαγόρας με Ηρακλή Λάρισας (pregame)

Τον Ηρακλή Λάρισας υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. ο Διαγόρας στο Στεφανοβίκειο για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να στοχεύει αποκλειστικά στην κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Διαγόρας θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Θυμίζουμε, πως η ομάδα του Στεφανοβικείου δεν έχει ακόμη πανηγυρίσει νίκη στο γήπεδό της, καθώς η μοναδική νίκη στο πρωτάθλημα ήταν απέναντι στην Ποταμιά στο Καρπενήσι.
Απών θα είναι ο τραυματίας Καραμανλής, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πρασσά (λόγω τραυματισμού) και Δίντση (ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες). Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Σπαθής, Λάιος, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Κ. Καραπλιάγγος, Ντάφος, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Καλύβας, Ζιάκας.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τον Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση και τον Νίκο Τσιπούρα της ΕΠΣ Φωκίδας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιάννης Τζίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις