Τεράστιο “διπλό” για ΓΣ Αλμυρού με Δία

Τι κι αν ο ΓΣ Αλμυρού ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και μέχρι την ύστατη ώρα ήταν αμφίβολη η παρουσία των αμειβομένων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Δία Δίου στην Πιερία. Ο Γυμναστικός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ και πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Παίζοντας έξυπνα, με σωστή τακτική οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν μετά το 1-0 που πέτυχε στο 16’ ο Μανίκας με πλασέ και αφού γλίτωσαν να δεχθούν και δεύτερο τέρμα σε προσπάθειες και σουτ των Μανίκα στο 25’ και Νάκα στο 35’, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζενούνης με κεφαλιά έγραψε το 1-1, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Δερμιτζάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου κατάφεραν και πήραν τη νίκη με γκολ του κορυφαίου παίκτη της σημερινής αναμέτρησης, Αλέξανδρου Αναστασίου. Με σουτ έξω από την περιοχή ο επιθετικός του Αλμυρού έγραψε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στη συνέχεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άψογα το ματς, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Ζενούνη στο 78’.
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (88’ Δαλαμήτρας), Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Μαυρίδης (78’ Τσουρέκας), Καλουσίδης (65’ Παπαστεργίου), Νάκας (65’ Ευαγγελόπουλος), Μανίκας.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Κυριάκος, Αγγελής (91’ Ρακής), Παπακώστας, Χολέβας, Ζενούνης, Αγιασιώτης (46’ Καναβός), Δημηνάς (46’ Λάμπος), Βουρδάκης (85’ Πατσής), Δερμιτζάκης, Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις