«Κόλλησε» στο μηδέν ο Ρήγας με Οπούντιο

Δεν μπόρεσε ο Ρήγας να κάμψει την αντίσταση του Οπούντιου Μαρτίνου, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αρμενίου, με τον Ρήγα να προσπαθεί να φτάσει στη νίκη, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ μία από…

…τις λιγοστές, πάντως, ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι.
Η ομάδα του Βελεστίνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους, της έλειψε ωστόσο το γκολ.
Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ρήγα να είναι αρκετά καλός, ενώ και από την πλευρά του ο Οπούντιος στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε το γκολ. Το ματς αν και είχε ρυθμό, δεν είχε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 16′ και ήταν για τον Ρήγα. Ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να περνά έξω από τα δοκάρια του Καρνάσιου. Η απάντηση των φιλοξενουμένων στην ευκαιρία του Ρήγα ήρθε στο 22′, όταν ο Κακάβας έπιασε το σουτ, με τον Κεφαλά να αποκρούει.
Στη συνέχεια μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκίκα στο 24′ ο Ζενούνι με σουτ δεν μπόρεσε να βρει το στόχο, ενώ στο 30′ ο Κακάβας και πάλι για τον Οπούντιο επιχείρησε να σκοράρει, όμως το σουτ έφυγε άουτ.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 45′, ο Γκίκας έκανε το γύρισμα για τον Κορέτα, με τον επιθετικό του Ρήγα να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας ήταν η ομάδα που είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας κι αυτή που απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις το τέρμα του Καρανάσιου. Στο 51′ σουτ του Γκίκα πέρασε άουτ, ενώ στο 62′ στη μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε ο Οπούντιος στο β’ ημίχρονο ο Κακάβας με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Ζενούνι σούταρε, με τη μπάλα να περνά έξω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά που επιχείρησε ο Γκάγκας στο 72′.
Η καλύτερη στιγμή του Ρήγα στο ματς ήταν στο 83′ με τον Γκίκα να σουτάρει από καλή θέση, δίχως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα (άουτ).
Στο 90′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καταραχιάς του Οπούντιου.
Διαιτητής: Μίσσας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας)
ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (85′ Γεωργατζής), Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γουτούλης (59′ Σφάκας), Χατζής, Σέττος, Κορέτα (74′ Τσίπι), Ζενούνι, Γκίκας.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Γ. Κοτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριζάπης (67′ Καλαμάτας), Κακάβας, Δέδες, Καταραχιάς, Καντού (74′ Στυλιανός), Μεχμέτογλου (52′ Πατσαρούχας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις