«Κολλημένος» με την ισοπαλία στο Στεφανοβίκειο ο Διαγόρας

Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι έδρας ο Διαγόρας δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Ηρακλή Λάρισας στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου.
Αυτή είναι η τέταρτη σερί ισοπαλία εντός έδρας για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, η οποία μετρά και μία ήττα στο γήπεδό της από την Καρίτσα.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο ο Διαγόρας προσπάθησε να πάρει τους τρεις βαθμούς, που τόσο πολύ είχε ανάγκη και κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 56’ με εκτέλεση πέναλτι του Κουβελά. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Τσακάλι, ο οποίος βρήκε τη μπάλα με το χέρι σε κεφαλιά του Αλεξίου.
Το γκολ αυτό, όμως, δεν στάθηκε αρκετό στον Διαγόρα να του δώσει τη νίκη. Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Μουξιός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ηρακλή Λάρισας, καθώς στα λεπτά που απέμειναν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης ο Διαγόρας, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, που θα του έδινε τη νίκη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Κ. Καραπλιάγγος, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης (83’ Τανός), Μπλέντι, Ζιάκας (60’ λ.τρ. Καλύβας).
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (92’ Αλεξανδρής), Μανιώτης, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (86’ Γκιουρσάνης), Νάστας (69’ Μουξιός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις