Μητρόπουλος: Σηκώθηκε κι έφυγε από το Total Football (video)

Είναι από τους ανθρώπους που δεν το έχει και σε τίποτα το να ξεσπάσει ο Τάσος Μητρόπουλος. Και το έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Total Football του Open.

Κάποια στιγμή ο Κώστας Βασιλόπουλος άρχισε την αναφορά στους διαιτητές και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ευνοείται. Εκεί ο Μητρόπουλος αντέδρασε λέγοντας πως «με τον ιδρώτα μου τα πήρα τα πρωταθλήματα» και στη συνέχεια προσέθεσε πως «οι παίκτες παίρνουν τα πρωταθλήματα, όχι οι διαιτητές. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν είναι ωραίο αυτό. Με προσβάλλει εμένα και τον Ολυμπιακό αυτό που λες. Βρώμικα τα παίρναμε;».

Εκεί ο Βασιλόπουλος υποστήριξε πως«ο Ολυμπιακός τα έπαιρνε με τη βοήθεια των διαιτητών. Είναι μία άποψη που έχει γραφτεί από το σύνολο του ελληνικού Τύπου».

«Δηλαδή ο ΠΑΟΚ το πήρε χωρίς τη βοήθεια των διαιτητών;» ήταν η απορία του Μητρόπουλου για να πάρει την απάντηση ότι «τα έπαιρνε με το σπαθί του».

Κάπου εκεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγινε έξαλλος και αποχώρησε! Ακολούθησαν διαφημίσεις και όταν έγινε ξανά σύνδεση με το στούντιο, ο Πάνος Βόγλης εξέφρασε την έκπληξή του για ό,τι είχε γίνει και παρακάλεσε τον Μητρόπουλο να επιστρέψει γιατί θέλει να ακούγονται όλες οι φωνές!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις