Θετικό αποτέλεσμα για Ολυμπιακό Β., ξέφυγαν όμως κι άλλο οι πρωτοπόροι

Δύο όψεις είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν το παιχνίδι, ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ. Στην επανάληψη οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι και πίεσαν την άμυνα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν από το «σμαραγδένιο» νησί με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει και την εικόνα ενός μέτριου παιχνιδιού, με λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες.
Ο Ολυμπιακός με τον βαθμό που απέσπασε στη Ρόδο έφτασε τους 14 και βρίσκεται στην 5η θέση, μαζί με Διαγόρα, Ασπρόπυργο και Ιεράπετρα.
Το αποτέλεσμα κρίνεται ως θετικό, σε μια πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, ωστόσο, το βολιώτικο συγκρότημα είδε τα Τρίκαλα και τον Ιωνικό να μεγαλώνουν τη διαφορά στη βαθμολογία, καθώς πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται οκτώ βαθμούς από την κορυφή και έξι από τη 2η προνομιούχο θέση.
Ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο το Αιγάλεω του Θωμά Γράφα. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην κορυφή η νίκη για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν να δουν και τα αποτελέσματα των πρωτοπόρων, οι οποίοι αγωνίζονται και αυτοί εκτός έδρας. Τα Τρίκαλα παίζουν το προσεχές Σάββατο με την Καλαμάτα και ο Ιωνικός την Κυριακή με την Καβάλα.
Όσον αφορά το Αιγάλεω, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα στις καθυστερήσεις του αγώνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη, αφού στο 89’ ο Θεσπρωτός έχασε πέναλτι με τον Ευθυμίου, με τον Σικαλιά να αποκρούει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις