Κούγιας: “Θα έχουμε διαφορετικά πλέι οφ εάν υπάρχουν ομάδες με περήφανους ιδιοκτήτες”

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιλογή ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν θέλει ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει η εποπτεία της ΕΠΟ: «Δεν ξέρω. Όλοι θέλουμε. Είναι άκρως υποτιμητικό να το διοικούν άνθρωποι που δεν ξέρουν που είναι η Ομόνοια και ο Λευκός Πύργος. Εγώ εάν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ την επόμενη ημέρα θα είχα παραιτηθεί εάν ερχόταν και μου έλεγαν για εποπτεία».

Για τους ξένους διαιτητές: «Μου είναι αδιανόητο. Ο Σιδηρόπουλος έχει παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι υποκρισία για μένα. Οι διαιτητές έπαιζαν παιχνίδια στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ικανοί αλλά οι ίδιοι οι παράγοντες έχουν διαφορετικές επαφές και δεν έχουν εμπιστοσύνη έχουν ανασφάλεια και οδηγούνται σε τέτοιες αποφάσεις. Είναι υποβάθμιση να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και γεννάται το ερώτημα γιατί να είναι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια.
Πού θα κριθεί το πρωτάθλημα: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πάρουν μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ποιες ομάδες θα είναι εκεί; Θα έχει σημασία ποιες ομάδες θα είναι εκεί. Στο β γύρο που θα καθορίζονται και οι θέσεις των πλέι οφ δε θέλω να δεχθώ ότι θα γίνουν περίεργα πράγματα. Δε θέλω να πιστεύω ότι θα καθοριστούν οι ομάδες των πλέι οφ. Θα έχουμε διαφορετικά πλέι οφ εάν υπάρχουν ομάδες που έχουν περήφανους ιδιοκτήτες. Δε θέλω να διανοηθώ ότι κάποιοι θα σκεφτούν έτσι και θα δούμε λάθη»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις