Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό βλέπουν στον Βόλο

Οι παίκτες του Βόλου οφείλουν να παραδειγματιστούν από τα λάθη τους στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, τα οποία στοίχισαν στην ήττα με 2-1, να δουλέψουν πάνω σ’ αυτά και να βελτιώσουν την ανασταλτική τους λειτουργία, που αποτελεί «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας.
Μπροστά ο Βόλος έχει δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, ένα για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Πανσερραϊκό στον επαναληπτικό της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Θυμίζουμε, πως το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο είχε έρθει ισόπαλο 1-1 στις Σέρρες, στον πρώτο αγώνα και χρειάζεται νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις κατηγορίες.
Την Κυριακή ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, επίσης στο Πανθεσσαλικό, με την οποία πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Μετά τον απολογισμό του ενός βαθμού στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ, οι «κυανέρυθροι» θέλουν τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια. Οι «πράσινοι» παραμένουν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι με δύο νίκες (με ΑΕΚ και Αστέρα) και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις