Ο αγιασμός του Αιολικού Βόλου

Πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου του Αιολικού Βόλου. Το Δ.Σ. του συλλόγου προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: “Με την έναρξη της Σχολικής χρονιάς ο πρόεδρος κ. Ρούσσος Αντώνης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σας εύχονται ολόψυχα καλή χρονιά, πρώτα στα μαθήματα, υγεία, και πολλές αθλητικές επιδόσεις μέσα από τον Αιολικό Βόλου…

 

…Oι σκοποί του Αιολικού Βόλου, μέσα από το Μπάσκετ ,είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένοι με την καλλιέργεια του πνεύματος και του σώματος με αρμονία, ώστε να διαμορφωθούν καλοί χαρακτήρες αποκτώντας αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία , πειθαρχία και όλες εκείνες τις αρετές που θα είναι τα απαραίτητα όπλα για να αντιμετωπίσουν αύριο τις δυσκολίες της ζωής τους. Οι δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικροί αθλητές αθλήτριες δια μέσου της προπόνησης σκληραγωγούν το σώμα τους και με τα συνεχόμενα καθημερινά μηνύματα, που λαμβάνουν από τους προπονητές τους, συμπληρώνεται το πάζλ καλλιέργειας και του μυαλού τους. Επομένως λογικό είναι ότι με τη σκληραγωγία του σώματος και με την καλλιέργεια του πνεύματος, επέρχεται η χαλύβδωση του χαρακτήρα των παιδιών σας.
Τέλος σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε κάνει λάθος.Το βασικότερο απ όλα είναι το γεγονός ότι μεγαλώνοντας τα παιδιά σας έχετε το προνόμιο να τα πάτε σε όποια ομάδα εσείς θέλετε χωρίς καμιά δέσμευση διότι είναι δικά σας παιδιά και επομένως οι επιλογές “ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ” .Σας γνωστοποιούμε επιπλέον ότι προς όφελος πάντα του Μπάσκετ και γενικότερα του αναπτυξιακού αθλητισμού, συνεργαζόμαστε εδώ και δύο χρόνια με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Ιωνικό Βόλου και από φέτος ξεκινάμε συνεργασία και με τη Δημητριάδα της ιεράς Μητρόπολης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις