Γιαννακός: Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Σαρακηνού

Προσωπικοί λόγοι υποχρεώνουν τον Γιάννη Γιαννακό να αποχωρήσει από τις ακαδημίες του Σαρακηνού που υπηρέτησε με συνέπεια τα τελευταία 13 χρόνια. Ο προπονητής των υποδομών του Σαρακηνού με προσωπική του δήλωση στο goalpost.gr, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τα παιδιά που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, τους γονείς τους, όπως και όλες τις διοικήσεις του συλλόγου για την άψογη συνεργασία. Τέλος, ο Γιάννης Γιαννακός εύχεται στον Σαρακηνό να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και το γήπεδο που μεταμορφώθηκε σε στολίδι να αποδειχθεί μικρό για να εξυπηρετήσει τον μεγάλο αριθμό των παιδιών που θα θελήσουν να φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου.

Η δήλωση του κ. Γιαννακού:

«Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στις ακαδημίες του Σαρακηνού, προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω. Φεύγοντας, έχω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς και τα παιδιά που μ’ εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη διοίκηση του Σαρακηνού για την άψογη συνεργασία μας, όπως βέβαια και στις παλαιότερες διοικήσεις που συνεργάστηκα.

Εύχομαι το 2020 να βρει την ομάδα του Σαρακηνού στη Γ’ Εθνική και στις ακαδημίες της ομάδας να μεγαλώσουν  τόσο, ώστε το νέο γήπεδο (που είναι στολίδι) να φαντάζει μικρό για να τις χωρέσει.

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ ωραία χρόνια που πέρασα στην ομάδα.

Μετά τιμής,

Γιάννης Γιαννακός»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις