Με πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Πανιώνιο (pregame)

Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Διαγόρα στη Ρόδο και πριν καλά-καλά η ομάδα ξεκουραστεί από το ταξίδι, σήμερα Τετάρτη 4/12 θα βρεθεί στη Ν. Σμύρνη, καθώς στις 17.15 (Cosmote Sports 5) θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στον επαναληπτικό της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Αλκαζάρ, είχαν ηττηθεί με 3-0, γεγονός που κάνει τυπική διαδικασία τη σημερινή ρεβάνς.
Είναι λογικό, ο Σούλης Παπαδόπουλος, όπως στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν αγωνίζονται, ως βασικοί, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με το Αιγάλεω για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, επίσης εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή 8/12.
Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη και έμπειρη ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, αν και ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Νίκι Παπαβασιλείου σκοπεύει και αυτός από την πλευρά του να ξεκουράσει παίκτες, παίζοντας με πολλούς μη βασικούς ποδοσφαιριστές.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής (είχε αποβληθεί στο ματς με τον Ιωνικό), ετοιμάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως προαναφέραμε.
Ο Θανάσης Δεινόπαπας είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπεία και την περασμένη Κυριακή έπαιξε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Διαγόρα. Ο έμπειρος επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει σήμερα στο βασικό σχήμα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Κλεβί Κόλα, αλλά και τους Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Ηλία Μακρυωνίτη, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί όλοι τους βασικοί και στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αλκαζάρ.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό παιχνίδι τους εξής 21 ποδοσφαιριστές (πριν τον αγώνα θα αποκλείσει τρεις παίκτες από την 18αδα): Ενγκομπά, Κλεμέντε, Ρόκας, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Τσίτας, Δεινόπαπας, Ζάχος, Καρακώστας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Φαζός, Μακρυωνίτης, Μπακουλάτι, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Σκοπελίτης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Πριόνας
Στο Βόλο έμειναν οι Ντούνης, Τσιάρας, Λάσκαρης, για να πάρουν «ανάσες», ο ανέτοιμος Ράντι, ο τραυματίας Γραικός, καθώς και ο Τζέφερσον.

«Σφυρίζει» ο Κατσικογιάννης
Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Πάγκαλο από την ΕΠΣ Λασιθίου και Κωνσταντίνο Κωνσταντιό από την ΕΠΣ Ευβοίας. Ο Γιώρος Λάμπρου, επίσης από την Εύβοια θα είναι ο τέταρτος διαιτητής, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις