Βόλος: Πρόκριση στο Κύπελλο, νίκη με Παναθηναϊκό

Στον Βόλο αφήνουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και κοιτάζουν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα μέσα στην εβδομάδα, το πρώτο με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο (Πέμπτη 17.15) και το δεύτερο με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 19.30) για τη Σούπερ Λιγκ.
Στόχος των «κυανέρυρθων» είναι η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
Όπως προαναφέραμε, το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες. Ο Βόλος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θυμίζουμε, πως το πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες στις 29/10 είχε λήξει ισόπαλο 1-1, με τους «κυανέρυθρους» μάλιστα, να ισοφαρίζουν στο 90’ με γκολ του Τσαούση, το τέρμα που είχαν πετύχει οι Σερραίοι με τον Γιανναράκη στο 70’.
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη, με τον Χουάν Φεράντο να δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προκειμένου να δει και την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Ίσως δούμε ξανά κάτω από τα δοκάρια τον Γκαραβέλη, τους Λύρατζη και Διαμαντή στην άμυνα, αλλά και τους Μπαλογιάννη, Ατιγιάτ στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Όλα αυτά θα τα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός, μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης, όπου θα ανακοινώσει και τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Το σίγουρο, πάντως, είναι πως κάποιοι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού θα πάρουν «ανάσες», καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή, επίσης στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από δύο ματς που δεν κατάφεραν να κερδίσουν (ισοπαλία με Αστέρα στην Τρίπολη, ήττα από την ΑΕΛ στη Λάρισα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις