Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Βόλος με Πανσερραϊκό (pregame)

Τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει σήμερα ο Βόλος στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, η οποία θα διεξαχθεί στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο (Cosmote Sports 2).
Θυμίζουμε, πως το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στις Σέρρες είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο Πανσερραϊκός είχε προηγηθεί στο σκορ στο 70’ με τον Γιανναράκη, με τον Τσαούση να ισοφαρίζει στο 90’. Οι «κυανέρυθροι» προκρίνονται σήμερα με νίκη με οποιοδήποτε σκορ, καθώς και με «λευκή» ισοπαλία. Ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη (τους χωρίζουν τρεις κατηγορίες) και οι παίκτες του Χουάν Φεράντο, εφόσον αγωνιστούν με σοβαρότητα και προσοχή, δεν θα δυσκολευτούν να φτάσουν στη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει την ομάδα, η οποία θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και για τον λόγο αυτό ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να χρησιμοποιήσει και αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, αν και θα δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούν και αρκετοί ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Κάποιοι παίκτες, ωστόσο, θα ξεκουραστούν, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο και οι «κυανέρυθροι» θέλουν να το κερδίσουν για να κλείσουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τον Χουάν Φεράντο να παίρνει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, ενώ η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός πως στην ομάδα βρίσκεται και πάλι ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού από παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά. Οι παίκτες που είναι στη διάθεση του Φεράντο είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Μπασόνγκ, Τσαούσης, Μυστακίδης, Τόρες, Φεράρι, Μαξ, Κορέλας, Λύρατζης, Ατιάτ και Μουνίθ.

«Σφυρίζει» ο Μαλούτας
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη από την ΕΠΣ Καστοριάς και Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις