Κούγιας: Δεν πουλάω την ΑΕΛ ούτε για 100 εκ.

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα του inpaok.gr που κάνει λόγο πως ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε επίθεση λόγω του αποκλεισμού της ΑΕΛ από το Κύπελλο, εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί.

Αναλυτικά:

”Μου μετέφεραν ότι ένα site με την ονομασία inpaok (θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον επίσημο ΠΑΟΚ) μετέδωσε την ψευδή είδηση, ότι δήθεν οπαδοί της ΑΕΛ μου επετέθησαν, γιατί αποκλείστηκε η ΑΕΛ από την Καλαμάτα.

Σε αυτούς που διευθύνουν αυτό το site, είτε έχουν σχέση με τον επίσημο ΠΑΟΚ, είτε δεν έχουν, θέλω να τους δώσω μια συμβουλή:

Να μην το ξανακάνουν αυτό, εγώ προκάλεσα το επεισόδιο με τους εμπόρους ναρκωτικών Αλβανούς και τον αρχηγό τους, που είχε την πιτσαρία όπως μου είπαν (γνωρίζω πλέον τα πάντα γι αυτόν), γιατί μου το ζήτησαν οι οικογένειες των οπαδών μας, που τους έβριζαν και τους τρομοκρατούσαν μπροστά στα παιδιά τους στην ανατολική εξέδρα, όχι μετά το τέλος του αγώνα, όταν είχαμε δικαίως αποκλειστεί, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά το site inpaok, που θα μάθω σε ποιον ανήκει, τα υπόλοιπα εκεί που είναι το δικό μου βασίλειο και αυτού του είδους τις βρωμιές να τις κάνουν αλλού, όχι σε μένα, γιατί όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο καταστράφηκε και εξαφανίστηκε, ενώ εγώ παραμένω.

Εγώ δεν πουλάω αυτήν την ΑΕΛ ούτε για 10, ούτε για 20, ούτε για 100 εκατομμύρια.

Αυτά που ξέρουν σε άλλους, που δέχονται να κάνουν τους κλόουν, ενώ έχουν πακετάρει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Κύπρο.

Θα τους βγει σε πάρα πολύ μεγάλο κακό μια αντιπαράθεση μαζί μου, την ομάδα μου και τους οπαδούς μας (και δεν εννοώ τους 5 Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών και τα 15 κατεστραμμένα, χωρίς επιμέλεια από τους γονείς τους, παιδάκια).”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις