Τουτουντζόγλου: Ντέρμπι με διεκδικητή του πρωταθλήματος

Στον «Βόλος 98.6 FM» και στην εκπομπή «Clasico»¨φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο ισχυρός άνδρας του Νικιώτικου μπάσκετ τόνισε πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με τη βοήθεια του κόσμου, εύχεται να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

Για το ότι η ομάδα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει συνεχίζει να κερδίζει και να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

«Η ομάδα έχει κάθε εβδομάδα να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών, ευτυχώς όμως μπορούμε και τα ξεπερνάμε και μπορούμε και χαμογελάμε. Δυστυχώς είχαμε τον τραυματισμόςαπό την αρχή της χρονιάς του Φρουσκλιά, είχαμε τον τραυματισμό του Παρασκευά στο γόνατο από την πρώτη και από τότε ο αθλητής δεν προπονείται αλλά βοηθάει όσο μπορεί στους αγώνες. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις, δημιουργεί πρόβλημα και στις προπονήσεις της ομάδας γιατί δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες γιατί δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες να αντικαταστήσουν τον Παρασκευά. Επίσης ο Τσώλης είναι εκτός για 15 μέρες με σοβαρή θλάση στον προσαγωγό κάτι που επιδεινώνει την κατάσταση στις προπονήσεις όπου δεν μπορεί να γίνει ένα σωστό διπλό. Όλες αυτές τις καταστάσεις καλούμαστε κάθε εβδομάδα να τις αντιμετωπίσουμε κι ευτυχώς τις ξεπερνάμε και είμαστε εκεί που είμαστε…

Για εμάς που ζούμε την ομάδα από κοντά, κάθε αγωνιστική τρέμει το φυλλοκάρδι μας μην προστεθούν κι άλλοι παίκτες στον ήδη μακρύ κατάλογο των τραυματιών που έχουμε».

Για τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες στον αγώνα στην Αριδαία

«Το πλαστικό γήπεδο ήταν το λιγότερο. Το χειρότερο ήταν ότι έλειπαν κομμάτια από το πλαστικό κι ότι είχε λακκούβες. Υπήρχαν στιγμές σε ντρίπλα όπου η μπάλα χτυπούσε σε βουναλάκι κι έφευγε έξω. Τραγικά πράγματα. Παρ’ όλα αυτά μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε σ‘ αυτό το ματς, στο οποίο, αγωνιστικά, μέχρι τώρα να παίζαμε η ομάδα της Αριδαίας δεν πρόκειται να μας κέρδιζε. Αυτό που φοβόμασταν ήταν να μην υπάρξει τραυματισμός παίκτη μας που τελικά δεν γλιτώσαμε καθώς ο Σάκης Κουτίνας είχε ένα τράβηγμα στο πίσω μέρος του ποδιού του. Είναι απαράδεκτο να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα. Σε τέτοια γήπεδα είναι απαγορευτικό να γίνονται αγώνες. Είναι επικίνδυνο για τους αθλητές».

Για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Τρικάλων

«Οι Ίκαροι Τρικάλων είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, το έχουν δηλώσει οι άνθρωποι της ομάδας των Τρικάλων πως μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των τραυματισμών του Παρασκευά και του Τσώλη που την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα αγωνιστούν. Οπότε αντιλαμβανόμαστε τον βαθμό δυσκολίας που καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε για τη νίκη. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι γιατί πρόκειται για ομάδες με ίδιους στόχους».

Ο κόσμος πιστεύω να έρθει και να ενισχύσει την ομάδα. Θα πάμε στο ποδόσφαιρο πρώτα και μετά όσοι μπορούμε θα έρθουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Θα ήταν ευχής έργο σ’ ένα δύσκολο ματς που θέλουμε τη νίκη να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ακολουθεί δύσκολος αγώνας εκτός έδρας με αντίπαλο την Μελίκη και η νίκη την Κυριακή είναι αναγκαία»

«Να είμαστε μέχρι το τέλος εκεί που είμαστε τώρα»

«Η προσπάθεια είναι συνεχόμενη, κάθε αγωνιστική προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν σας κρύβω πως με τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε δεν πίστευα πως θα ήμασταν στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή. Επαναλαμβάνω, η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά στην προπόνηση λόγω των απουσιών που έχουμε. Παρόλ’ αυτά είμαστε πρώτοι και μας έχουν χρίσει φαβορί. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα είμαστε, εκεί που βρισκόμαστε τώρα και η προσπάθειά μας εντέλει να μην πάει χαμένη και να δικαιωθεί.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να λέμε μεγάλα λόγια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Δύο και τρεις νίκες διαφορά μπορούν να καλυφθούν στους πολλούς αγώνες που απομένουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις