Προκρίθηκε με την… ψυχή στο στόμα ο Βόλος

Τα… χρειάστηκε ο Βόλος κόντρα στον αξιόμαχο Πανσερραϊκό και πήρε την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στα πέναλτι με 4-2 (1-1 το σκορ και στα δυο παιχνίδια).
Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 15’ ο Βόλος ήταν καλύτερος από τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 37ο λεπτό. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ, ο Μάντζης σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 για τους «κυανέρυθρους».
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να είναι περισσότερο πιεστική σε σχέση με την φιλοξενούμενη.
Η διαφορά επιπέδου ήταν φανερή στο γήπεδο, καθώς ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να… σοκάρει τους αντιπάλους του.
Στο 90’ λεπτό, λοιπόν, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Διαμαντή πάνων στον Κόντσι και ύστερα από εκτέλεση του Κόντσι, ισοφάρισε σε 1-1 και ο αγώνας πήγε σε παράταση, καθώς το πρώτο ματς είχε έρθει ισόπαλο με το ίδιο σκορ.
Στο 101’ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Βασίλης Μάντζης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για προβολή στον Ζέρη. Κατά τη διάρκεια της παράτασης, καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ και έτσι έφτασαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Θανάσης Γκαραβέλης απέκρουσε τα πέναλτι των Κόντσι και Πολύζου, ενώ ο Τσαούσης έστειλε την μπάλα άουτ για λογαριασμό του Βόλου. Έτσι με 4-2 στα πέναλτι ο Βόλος προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καλύβας (Φθιώτιδας)
4ος διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)
Κόκκινη: 101’ Μάντζης (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Μάντζης, Διαμαντής-Κόντσι
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσαούσης, Τσίκα, Διαμαντής, Μαξ, Μπαλογιάννης (92’ Τόρες), Ατιάτ (69’ Κορέλας), Μυστακίδης (46’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (59’ Τσοκάνης), Μάντζης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Γεωργιάδης (77’ Μπάρδας), Ψάλτης (117’ Τριανταφύλλου), Ομπόσο (69’ Παπαβασιλείου), Κόντσι, Μασκανάκης (55’ Ντιαλό).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις